Parhaan mahdollisen ostokokemuksen tarjoamiseksi käytämme evästeitä. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Privacy Policy

SOITA MEILLE NYT
+49 40 822 4567 90

0Item(s)
0 Items View Cart

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Espressokupit

Espressokupit

Espressokupit

Espressokupit ja lautaset

Suunniteltu vapauttamaan suosikkimme Espressokahvin aromit ja voimakkuus. Nauti suosikki espressokahvistasi nykyaikaisissa merkkituotteissa. Ihanteellinen huulille ja käteen, kupin paksuus vaihtelee koon ja tuotemerkin mukaan pitämään espressosi täydellisessä lämpötilassa. Meillä on erilaisia kokoja, jotta voit nauttia mieltymyksistäsi todella upeaan kahvikokemukseen. Kaikissa Espresso-kupeissa on sopivat lautaset. Kaikissa yhdistyvät viehättävä ja pieni muoto käytännöllisyyteen ja tyyliin. Jos espresso ei ole sinun juttusi, rakastat suuria Latte-kuppeja ja Cappuccino-kuppeja, jotka ovat täydellisiä vain ylelliseen cappuccinoon tai runsaaseen annokseen teetä. Katso ja tilaa suosikkisetti yhdessä seuraavan kahvitilauksesi kanssa. Lue lisää Espressokupit.

Set Descending Direction

   

Items 1 to 24 of 93 total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Set Descending Direction

   

Items 1 to 24 of 93 total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Kahvikupit

Espressokupit

“Ma cu sti mode, oje Bríggeta/ Tazza 'e café parite/ Sotto tenite 'o zzuccaro,/ E 'ncoppa, amara site...”

(But with these manners, oh Bridget, you look like a cup of coffee. Underneath you hide the sugar and on top, instead, you are bitter).

Näissä lyhyissä jakeissa, jotka on nyt kaiverrettu belpaeseiden lauluhistoriaan, naisen kauneus ja ainutlaatuisuus kerrotaan metaforan avulla, jolla on voimakas ja ratkaiseva maku: kuppi kahvia. Kaksi Napolin raskaimmista puolista, runous ja kahvi, löytävät täydellisen amalgaamin tukemaan toista hahmoa, joka on jo pitkään kuulunut Campanian kansaan: viehätys ja kyky korottaa kauneutta kaikissa muodoissaan.

Nuottien keskellä, syvien äänien ja värisevien jousien keskellä, aina hän, ruokalaji ja juoma, joka asuu harrastajien ja yksinkertaisten kuluttajien sydämissä ympäri maailmaa, mutta ennen kaikkea Italian niemimaalla: kahvi. Täällä käsittelemme instrumenttia, vektoria, jonka kautta tämä "musta ambrosia" koskettaa huulia ja kutittaa kaikkien kitalakeja joka aamu, joka ilta ja (miksi ei) joillekin jopa joka ilta.

Kahvikupit ja niiden historia

Turkish coffee cupsKuppi on vuosisatojen ajan ollut täydellinen kahviastia, joka on paljon sopivampi kuin yksinkertainen pöytälasi, herkkä pikari tai pieni lasi, joka on upotettu monipuolisimmilla kuvilla. Vaikka kahvia voidaan tarjoilla myös lasissa, posliinikuppi näyttää olevan ihanteellinen avain juoman tarjoamiseen täydessä potentiaalissaan, koska materiaalin luonteenomaiset ominaisuudet sallivat sen pitää lämpöä pidempään, mikä auttaa parantamaan itse kahvi mahdollisimman täydelliseksi. Mutta mistä kuppi tuli?

Kuka oli sen keksijä ja mikä etymologia on sen nimen takana?

Sana ”kuppi” näyttää olevan peräisin arabialaisesta "tassahista", muinainen perinteinen lasi Lähi-idän maailmassa, jossa juomia tarjoillaan tavallisesti.
Arabia tai joka tapauksessa Välimeren ja Turkin ja Kaspianmeren luonnollisten rajojen ulkopuolella oleva maailma tulee aina esiin, kun puhutaan kahvista. Arabica-lajike on yksi kahvin pääkomponenteista, jota nautimme tänään pöydissämme. Kahvikupin leviäminen Euroopassa näyttää olevan peräisin keskiajalta, tarkemmin ristiretkien ajasta, jolloin paavin ja kristillisen uskonnon alaisista armeijat menivät islamilaisiin maihin taistelemaan "uskottomia" vastaan.

Todistetuimpien historiografisten lähteiden mukaan majolikan tai posliinin ruokailupalvelut sisälsivät jo 1500- ja 1600-luvuilla rakastetut kahvikupit, joiden alaosa oli kapeampi, kannella tai ilman kantta, mutta kaikki ilman kahvaa, Koristeltu useimmissa tapauksissa erilaisilla motiiveilla, geometrisesta kukka- ja maisemakuvaan, he olivat ne, jotka toivottivat kahvin tervetulleeksi pöydillemme, kun se saapui Eurooppaan 1600-luvulla.Kahvikupit ja niiden oudot käyttötarkoitukset

Tänään tunnemme kahvikupit olennaisena osana sarjaa, joka sisältää myös metallin tai säästävämmissä tilanteissa muovilusikan ja aluslautasen, jotka sopivat melkein aina kuppiin sekä värin että materiaalin mukaan. Näin ei kuitenkaan ole aina ollut. Jos kahvikupit ilmestyivät Eurooppaan 1400- ja 1500-luvuilla, aluslautaset saapuivat paljon myöhemmin, vasta 1700-luvulla, ja ottivat heti valtaansa niin paljon, että heistä tuli sellaisen tavan päähenkilöitä, että tänään luulemme olevamme tekemisissä hullujen kanssa. Tuolloin aluslautasta käytettiin kahvin jäähdyttämiseen. Miten? Kahvi kaadettiin sen päälle juotavaksi suoraan aluslautasesta. Ei kuitenkaan kestänyt kauan, ennen kuin tätä tapaa pidettiin kiistallisena a tai jopa loukkaavana, ja se loppui pian käytöstä.

Tähän historian pisteeseen asti termiä 'kuppi' on aina käytetty viittaamaan kahviastiaan. Miksi? Syy on siinä, että kahvikupin, sellaisena kuin me sen tänään tunnemme, keksi vasta 1700-luvun puolivälissä Englannissa britti Josiah Wedgwood, joka viimeisteli majolikan käytön. Ja nimi “kuppi“? Se ei ole pienikokoinen kuppi, kuten monet saattavat ajatella ensi silmäyksellä, mutta sen alkuperän omistaa italialainen Luigi Tazzini, todellinen modernin kahvikupin promoottori. Hän suunnitteli useita, joista jokainen soveltui tiettyyn käyttötarkoitukseen: "el tazzinin" espressokahvin juomiseen, "el tazzin" viinille ja "la tazzinetta" maitokahville. Tämä johti huolelliseen ja tarkkaan tuotantoon, jota valmistettiin erikoismateriaaleista ja tekniikoilla, joiden tarkoituksena oli parantaa vain yhtä elementtiä: espressokahvi.Oikeiden espressokuppien tärkeys

espressocup with in styleEspressokupit ovat ensimmäinen asia, jonka tosi italialainen espressonystävä näkee herätessään, ja ne ovat täydellisiä kumppaneita jokaiseen tauon ja rentoutumisen hetkeen yksin tai seurassa, töissä tai vapaa-ajalla. Sisältä ne vapauttavat maun ja aromit kiehuvasta sekoituksesta eksoottisia papuja, jotka on jauhettu ja uutettu korkeassa lämpötilassa. Tämän harmonian tulos antaa maukkaan ja tyylikkään tauon, oikea askel aloittaa päivä sprintillä. Ole kuitenkin varovainen, kaikki tämä on mahdollista vain, jos käytät täydellistä espressokuppia tarpeisiisi. Espressokuppeja käytetään paitsi juoman pitämiseen myös sen maun, värin, aromin ja maun parantamiseen. Oikealla kupilla on tasapaino suunnittelun ja käytännöllisyyden välillä, minkä vuoksi on välttämätöntä käyttää täydellistä kuppia, jotta saat kaiken irti tästä taivaallisesta hetkestä.

Täydellinen Espressokuppi


Kuten monet muut keittiöesineet kaikkialta maailmasta, kahvikupit ovat italialaisen intohimon ja kekseliäisyyden hedelmiä. Ne ovat yksinkertaisia ​​vain ulkonäöltään; Itse asiassa niiden muotoa tutkitaan huolellisesti niiden sisältämän juoman parantamiseksi. Niiden ihanteellinen muoto tarkoittaa, että ne ovat kapeampia pohjassa, kaarevalla pohjalla nesteen nostamisen helpottamiseksi, yläosassa leveämmillä aromien vapauttamiseksi ja vahvistamiseksi ja hyvin suhteellisella kahvalla, joka helpottaa lujaa otetta ilman haittaa. Jokaisen kupin mukana on tietysti oltava oikea aluslautanen, joka paljastaa vuotaneet kahvipisarat ja tukee lusikkaa. Tärkeää on, että jokaisella kupilla on oikeat ominaisuudet.

Paras espressokuppi on paksusta lasitetusta keramiikasta, joka on täydellinen, koska se ei muuta kahvin makua ja koska se säilyttää sisältämän juoman optimaalisen lämpötilan mahdollisimman kauan. Jokainen kahvikuppi voi sisältää 40-50 ml juomaa: ihanteellinen koko, jos pidämme mielessä, että klassinen espresso on vain 25 ml. Ylimääräinen tila estää kahvia vuotamasta, kun lusikka kastetaan tai kun kaadetaan suurempi määrä juomaa, esimerkiksi pitkää kahvia tai macchiatoa varten

Uuteen kokemukseen uusi espressokuppisarja


espresso cupOn useita tapoja juoda kahvia. On niitä, jotka haluavat pienen espresson, jotka haluavat venyttää sitä pienellä maidolla tai kiehuvalla vedellä, jotka nauttivat katkerasta ja jotka tarvitsevat sokeria. Kahvi on rakkautta, ja tiedämme, että sydän ei ole käskyssä, joten jokaisella on vapaus maistaa sitä haluamallaan tavalla. Kahvikupit on myös suunniteltu vastaamaan erilaisia ​​tarpeita. Ne voivat olla suurempia, pienempiä, värikkäitä, valkoisia, koristeltuja, pyöreitä tai neliönmuotoisia. Tärkeää on, että kunkin kupin luonne heijastaa sitä käyttävän henkilön persoonallisuutta ja luonnetta. Joukko uusia kahvikuppeja on ihanteellinen lahja itsellesi tai ystäville ja sukulaisille, jotka rakastavat kahvia. Emme saa aliarvioida sitä arvoa, jonka uusi palvelu voi tuoda pöytiimme.

Klassisen kupin kauniista, hillityistä, pehmeistä, pyöristetyistä viivoista nykyaikaisten kuppien ylellisempiin viivoihin uusi sarja voi lisätä keittiömme tarvitseman omaperäisyyden, taiteen ja värin. Se voi rikkoa yksitoikkoisuuden ja uudistaa kahvikokemuksen. Se voi lopulta korvata vanhan sarjan, josta meillä ei edes ole enää kaikkia kappaleita. Lopuksi voimme sanoa, että täydellisen kupin saaminen tuo etuja monin tavoin: se tekee kahvitauostasi miellyttävämmän, sisustaa ja täydentää keittiötäsi ja kiinnittää vieraidesi huomion.


Espressokupit ja espressokahvikupit

Perfect coffee cupEspresso on suosittu kahvijuoma kaikkialla maailmassa, ja se on osa miljoonien ihmisten jokapäiväistä elämää. Espressolla kuumaa vettä puristetaan hienoksi jauhetun kahvijauheen läpi korkeassa paineessa, jolloin saadaan nautinnollinen kahvi, jossa on herkkä kullanruskea korkki. Jokaisessa hyvässä espressossa on sopiva espressokuppi.

Seuraavassa tekstissä käsitellään kaikkia tärkeitä kohtia, jotka sinun tulisi tietää espressokupista.


Espressokuppi– Onko se tärkeä vai ei?

Espresson maku,mikä on kuvaillut kahvimarkettia vuosien ajan, on oikeasti myös riippuvainen oikeista espressokupeista. Salaperäisen espresson oikea espressokuppi ei vain tee visuaalista vaikutelmaa, vaan sillä on myös tärkeä rooli sitä seuraavassa nautinnossa.

Valmistus ja kupin muoto ovat välttämättömiä espresson maulle, jota alkuperämaassa Italiassa kutsutaan myös yksinkertaisesti nimellä "Caffe". Koska tarjolla on paljon kuppeja, olemme tarjonneet saataville yksinomaan valikoimamme korkealaatuisimpia espressokuppeja.

Mikä kuppi sinun pitäisi valita? Olemme koonneet sinulle pisteitä.Espressokupit – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Oikean espressokupin löytäminen ei ole aina niin helppoa, koska käytettävissä on paljon valintoja. Olemme listanneet joitain kriteerejä, jotka voivat auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan kupin.

 • Espressokupin muoto on tärkeä "creman" (kullanruskea vaahto) takia. Kupin yläosan halkaisijan koon tulisi mahdollisuuksien mukaan olla suurempi kuin kupin pohja. Selitys on hyvin yksinkertainen: crema voi laajentua paremmin kupin yläpuolelle ja tämä luo kiekon ohuen kaaren vaahdon ympärille. Tämän lisäksi tietysti myös oma maku päättää, joten on olemassa vaihtoehtoja valita tarpeeksi muodoista ja eri väreistä.
 • Espressokuppien tilavuuden tulisi olla 50–90 ml, koska espresson valmistamiseen käytetään perinteisesti 25–30 ml vettä. Tämä jättää tarpeeksi tilaa cremalle ja tarvittaessa lisää vaahdotettua maitoa kupin reunan täyttämiseksi.
 • Miellyttävä tunne heti, kun kuppi on kädessäsi, on erittäin tärkeä asia, joten se päättää mukavuudesta juomisen aikana.
 • espressokupeissapitäisi yleensä olla "paksu" seinä, joka auttaa estämään valmisteiden jäähtymisen liian nopeasti, jotta voit nauttia juomista edelleen kuumana. Suosittelemme haudutuslämpötila on 86-95 ° C, joka vaihtelee pavun paahtamisen mukaan. Sinun tulisi aina lämmittää espressokuppi etukäteen. Tämä voidaan tehdä kiehuvalla vedellä, joka voi jäädä kuppiin alle minuutiksi ennen kuin kaadat sen todelliseen juomaan.
 • Useimmat espressokupit ovat valmistettu posliinista tai lasista. Kuten aiemmin mainittu, korkea laatu määrittelee espresson täydellisen menestyksen, joten kannattaa investoida vielä muutama euro siihen. Espressokuppeja voi käyttää monta vuotta, joten se voidaan nähdä yksittäisenä investoinitina.


Olet tervetullut katsomaan valikoimassamme olevia espressokuppeja, olemme varmoja, että on jotain makuusi sopivaa.Posliiniespressokuppien valmistus ja aluslautassarjat

Oletko koskaan kysynyt itseltäsi, miten nämä posliinikupit todella tehdään? Miksi ne eroavat muista kupeista? Mistä raaka-aineista nämä kupit valmistetaan?
Haluamme vastata näihin ja muihin kysymyksiin seuraavassa tekstissä.

The origin of porcelain production:
Porcelain espresso cupPosliiniespresso- tai cappuccino-kuppien valmistuksessa käytetään kolmea pääkomponenttia: kaoliini, kvartsi ja maasälpä.

Kaoliinin osuus on 50%, ja se tunnetaan myös nimellä alumiinisilikaatti, posliinisavi tai posliini-maa. Se koostuu piioksidista, alumiinioksidista ja myös piidioksidista. Tuotantomaasta ja viljelyalueesta riippuen sisältää erilaisia ​​määriä "epäpuhtauksia".

Kvartsin osuus on noin 25%. Kemiallinen näkökulmasta kvartsi on piioksidi. Maaseudulla kvartsia kutsutaan myös kvartsihiekaksi, jota käytetään posliinin ja keramiikan tuotantoon sekä sementti- ja lasiteollisuuteen.

Maasälpä myös myötävaikuttaa 25 prosentin osuuteensa. Se on silikaattimineraali, josta löytyy muita atomeja, kuten natrium, barium ja kalsium.

Raaka-aineet alkavat murskaamisen ensimmäisestä vaiheesta, ja joskus ne on puhdistettava häiritsevien aineiden poistamiseksi. Sitten nämä raaka-aineet jauhetaan ja sekoitetaan rumputehtaissa. Yrityksestä riippuen lisätään myös muita aineita, kuten sulatusmateriaaleja. Nämä ovat tärkeä tekijä prosessoinnin aikana ja myöhemmälle lopputuotteelle, meidän tapauksessamme espressokupille.


Espressokuppien aluslautaset

Automaattista sorvia käytetään lautasiin, kun taas valuprosessia käytetään kuppeihin. Tämä tarkoittaa, että nestemäinen raaka posliini täytetään negatiiviseen espressokuppien painatukseen, mikä antaa niille muodon. Riittävän lepoajan jälkeen kupit poistetaan painatusprosessista. Nyt puuttuu vain kahva, joka on myös liimattu paksulla posliinimassalla.

Espresso cup SalimbeneLautaset valmistetaan raakaposliinista negatiivisessa muotissa. Kun valmis lautanen on levännyt tarpeeksi, se poistetaan varovasti muotista. Tämä vaatii lujaa kättä, koska lautanen voi heilua, jos se ei onnistu.

Lautasten, joiden lepopinta on keskellä, valmistaminen on helpompaa kuin muiden, joiden lepopinta ei ole aivan keskellä.

Kupin kahva

Osa, jossa eniten voi mennä pieleen ja missä tarvitaan eniten käsiä, on kupin kahva. Tämä menettely vaatii paljon harjoittelua ja keskittymistä sen varmistamiseksi, että kahvat ovat suorat ja oikeassa asennossa. Lopuksi tartunnan ja kahvan välisen siirtymän tulisi olla siisti. Jos kahvaa ei ole kiinnitetty riittävän tiukasti, voi ilmetä aukkoja, jotka näyttävät houkuttelevilta ja aiheuttavat myös vaaran, että kahva voi katketa ​​suhteellisen aikaisin.

Prosessin aikana kahvan sisäpuoli tarkistetaan ja muokataan huolellisesti.

Kuppien polttaminen

Kun kupit on otettu muotista, seuraava askel on polttouuni. Ensimmäinen ampuminen tapahtuu 9melkein 900-1000 ° C:, n lämmöllä, joka voi kestää 17-20 tuntia.. Tämän prosessin jälkeen pinta on edelleen jonkin verran karkea ja hauras.

Coloured cupsSeuraava vaihe on lasiteampuminen. Tätä varten tarvitaan valtavia lämpötiloja 1500 ° C asti. Kupit ovat joskus uunissa jopa 30 tuntia ja posliini sintrautuu, mikä tarkoittaa, että kupit sulavat. Lasituksen polttamisen jälkeen kupeilla on paljon pienempi tilavuus.

Kuvia Kuppien motiiveista ja väreistä - espressomukit

Kupit, joissa on kuvia, kuvioita tai eri värejä, valmistetaan folioilla tai kupit maalataan käsin. Nämä kupit joutuvat kärsimään uudestaan, joka on jopa 900° C: n lämpö. Usein huomataan, että motiivien värit muuttuvat usein ampumisen aikana. Lopputuloksen väri voidaan nähdä vasta viimeisen ampumisen jälkeen. Värinmuutosten arvioiminen vaatii pitkää aikaa, paljon kokemusta ja kärsivällisyyttä.Minkälaisia eroja on espreso- ja mokkakuppien välillä?

Mokkakuppeilla on pitkät perinteet, ja mokkakahvin valmistus on myös paljon monimutkaisempaa kuin muut kahvijuomat. Erityisesti Turkissa tai Kreikassa tämä valmiste on erittäin suosittu. Mokka valmistetaan erityisillä pavuilla, joissa on suklaan hiven, erityisessä Mocca-kattilassa. Koska kahvijauhe pysyy kattilassa, tulisi valita kapeat pohjat. Syynä tähän on, että sinun on nojattava kuppia vain vähän juomisen aikana, jolloin voit nauttia juomastasi ilman, että kahvinpurut häiritsisivät juomisen aikana. Koska kahvijauhe ei pysy Classic Espresson pohjassa, voit käyttää myös kuppia, jonka ohja on hieman leveämpi.

Turkkilaiset mokkakupit ovat yleensä hyvin paksuseinämisiä, koska mokkaa tarjoillaan yleensä hyvin kuumana. Turkissa mokalla on korkea kofeiinipitoisuus, noin 130 mg. Suurimman osan ajasta turkkilaisissa mokkakuppeissa on itämaisen muotoiset merkinnät.

Perinteinen kreikkalainen mokkakuppi on tyypillisesti valkoinen ja siinä ei ole reikää kahvassa. Siinä on sopiva lautanen ja pieni lusikka. Tietysti on myös malleja, joissa on motiiveja ja kirjoituksia kreikkalaisille mukeille, joissa tavallinen valkoinen vastaa kreikkalaista standardia.

Sinä päätät – Espressokuppisarjat voivat tehdä…

Täydellisen kahvin nauttimiseksi meillä on erilaisia ​​kuppeja, joiden muoto on erilainen ja motiivit. Tyypilliset posliinikupit, joissa on pyöreät tai neliön muotoiset kahvat, mutta myös lasiset espressokupit, jotka antavat meille optimaalisen kuvan kahvin sisällöstä. Monet yritykset, jotka myivät vain kahvia, ovat myös aloittaneet kahvikuppien tuotannon.

Espressokupit

Joten on mahdollista ostaa yksittäisiä kuppeja ja lautasia tai jopa kokonaisia ​​sarjoja ylellisimmiltä tuotemerkeiltä, ​​kuten Lucaffè, Essse Masini, La Tazza d'oro, Pellini, Lavazza ja monet muut.

Jos etsit retro-tyylistä sarjaa, Caffè Mauro Vintage-kuppisetti on täydellinen valinta.

Valikoimasta löytyy laaja valikoima valkoisia espressokuppeja, ruskeita espressokuppeja, ja design-espressokuppeja..

Ne, jotka eivät välitä liikaa kuppien "paksuudesta", voivat valita kupeista, jotka tuovat ainutlaatuisen muotoilun. Värikkäitä motiiveja suosivien tulisi katsoa Lucaffè korkealaatuisia kuppeja.. Tärkein tekijä on, että yläpuolella on enemmän pinta-alaa kuin alapuolella, jotta kullanruskea crema voi kehittyä. Suosittelemme, että tilaat ylemmän ja alemman kupin samalta valmistajalta, jotta vältetään kupin tarpeeton tärinä levylle.

Klassisen mukin kauniista, hillityistä pehmeistä, pyöristetyistä viivoista nykyaikaisten kuppien ylellisempiin viivoihin uusi sarja voi lisätä keittiömme tarvitseman omaperäisyyden, taiteellisuuden ja värin. Se voi rikkoa yksitoikkoisuuden ja uudistaa kahvikokemuksen. Se voi lopulta korvata vanhan sarjan, josta meillä ei edes ole enää kaikkia kappaleita.Erilaisia kahvikuppien tyylejä

Omien kahvisekoitustensa lisäksi kaikki tuotemerkit tuottavat myös oman valikoiman kahvikuppeja, joihin kuuluu lautasia ja lusikoita, joista osa on todella ainutlaatuisia. Yksinkertainen, yksivärinen tai jopa akromaattinen, posliinin luonnollinen ulkonäkö. Tai maalattu ja rikastettu erityisillä koristeilla, jotka on omistettu tietylle historialliselle ajalle, vuodenajalle tai innoittamana kasvillisuudesta, geometrisista kuvioista ja fantasiamuodoista. Markkinoilla olevat kahvikupit voivat todella tyydyttää kaikki makut, jopa vaativimmatkin.

Espresso cup Sant'Eustachio Yksi tyypillisimmistä tuotteista on varmasti Sant'Eustachio valmistama ja tarjoama keraaminen kahvikuppi. Tyypillisen kirkkaan keltaisen värinsä ansiosta siinä on kylkiluut, jotka muistuttavat epämääräisesti myyntiautomaattien muoviastioita ja yhdistävät käytännöllisyyden esteettiseen makuun. Saatavana on myös yrityksen suunnittelemaa lusikkaa, jolla on ainutlaatuinen kaareva muoto, jonka avulla se voi istua kupinmuotoisen pöllön reunalla ja odottaa saaliinsa löytämistä.

Ulkopuolelta vähemmän futuristinen, mutta avantgardistisen suunnittelun ja valmistuksen huoltajat ovat Club Housetarjoamat kahvikupit. Älä hämäänny heidän yksinkertaisen ja säästävän ulkonäönsä vuoksi. Yksiväristen säiliöiden takana on 15 vuoden kokemus ja 3D-renderointitekniikat,, jotka kykenevät jopa ohjaamaan asiakasta itse valmistelussa. Saatavana sinisenä, violettina, harmaana tai keltaisena, ne voidaan räätälöidä myös suoraan yrityksen verkkosivustolta koristeluilla lasitteen ylä- ja alapuolella

Lucaffè, on puolestaan ​​keräilykohde. Brescialainen yritys luo kahvikuppeihinsa erinomaisen tyylin ja laadun malleja, jotka on suunniteltu erityisesti yksityiskohtien ystäville. Tässä on joitain kuppeja, jotka on innoittanut ja omistettu upealle sarjakuvapiirtäjälle Milo Manaralle, kuuluisien mangojen ja sarjakuvien tekijälle, sekä kummisetä innoittamalle: ruskea, se esittelee päähenkilön valkoisena siemaillen herkullista kahvia.

Toisaalta klassismi ja innovaatio ovat kulmakiviä, joiden ympärille Julius Meinl -kuppi rakennetaan. Suunnittelija Matteo Thunluoma itävaltalainen yritys auttaa kahvia säilyttämään täydellisen arominsa ja herkän maun.

Perinne, huipputekniikat, nykyaikaiset ideat. Kahvikuppi käsittää kaiken tämän, yhdistämällä makutaiteen ja muotoilun taiteen kotelon keraamisesta tuotannosta piirustusten ja vinjettien luomiseen sen seinille. Koska jokainen sekoitus vaatii oman henkilökohtaisen kuppinsa.

Kupin tulisi miellyttää sinua henkilökohtaisesti, ja siksi toivomme, että olemme pystyneet auttamaan sinua tällä suurella määrällä tietoa ja vinkkejä.

Lopuksi voimme sanoa, että täydellisen kupin saaminen tuo etuja useammalla kuin yhdellä tavalla: se tekee kahvitauostasi nautinnollisemman, se koristaa ja täydentää keittiösi ja herättää vieraasi huomion.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon: 040 822 4567 90.
Olemme palveluksessasi maanantaista - torstaihin klo 9-17 ja perjantaisin klo 9-16.


Tärkeimmät kohdat lyhyesti

 • Espressokupit tulee esilämmittää ennen kahvin valmistamista, jotta pavun maku säilyy pidempään.
 • Vinkki: Jätä espressokupit espressokoneeseen..
 • Jos kupin pohja on liian tasainen, espresso jäähtyy nopemmin, jacrema ei kehity oikein.
 • Mitä "paksumpi" sitä kuumempana juoma pysyy kupissa. Jos kuppi on kuitenkin liian paksu, se häiritsee myös juomista. Valitse mahdollisuuksien mukaan reunasta hieman kapeammat kupit.
 • Sinun on pidettävä kupin suunnittelusta.


Top ↑