Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen ostoskokemuksen saamiseksi. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Tietosuojakäytäntö

CALL US NOW
+44 20 8089 2233

0Item(s)
0 Items View Cart

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nespresso® Kapselit

Nespresso® kapselit

Nespresso® Kapselit

Nespresso®-kapselivaihtoehtomme Korkealaatuinen espressokahvi Italian parhailta paahtoyrityksiltä Nespresso®-koneellesi. Löydä paras kapselivaihtoehto perinteisille Nespresso®-kapseleille täältä. Jatkamme Nespresso®-kahvikapselivalikoiman laajentamista, kun yhä useammat gourmet-paahtoyritykset liittyvät tähän järjestelmään. Hienoa!Nespresso® kapselit »Mitä sinun tulisi tietää, jos käytät Nespresso®-kapseleita haluaa ostaa

Nestlé-ryhmä on Nespresso®-tuotemerkin ja idean (Nespresso®-kapselit) takana annostella täydellinen kuppi kahvia pieneen kapseliin. Tuolloin uusi kahvijärjestelmä keksittiin vuonna 1986 insinööri Eric Favren toimesta. Kapseli tuli tunnetuksi ja laajaksi vasta 1990-luvulla.

Nestlé on yksi suurimmista ja vanhimmista elintarvikkeiden tuottajista maailmassa.

Nespresso Kapselit BarberaAlussa oli mahdollista käyttää alkuperäisiä Nespresso®-kapseleita vain erityisesti kehitetyssä Nespresso®-koneessa. Se oli ns. Suljettu järjestelmä. Patenttisuojan voimassaolon päättymisen jälkeen monet paahtajat olivat kuitenkin nopeasti valmiita liittymään laajalle levinneeseen järjestelmään. He toivat itselleen, toisinaan halvempia vaihtoehtoja kuin niin sanotut "yhteensopivat kapselit" markkinoilla.

Nespresso®-koneiden valmistus oli mahdollista myös muille kahvinkeittimien valmistajille, joten niitä on tänään paljon.

Nespresso®-koneellesi on tarjolla laaja valikoima erilaisia kapseleita. Jokainen voi nopeasti loihtia herkullisen kahvikupin maun mukaan. Voit esimerkiksi käyttää koneesi valmistamaan ristrettoa, espressoa, lungoa tai americanoa. Jos koneessa on maitovaahdotin, voit myös valmistaa erityyppisiä kahvijuomia maidolla, esim. B. Cappuccino tai Caffè Latte. Todella Italiano.

 

Mitä muuta sinun pitäisi tietää ennen Nespresso®-kapseleiden ostamista?

Mitä vaihtoehtoja Nespresso®-kapseleille on?

Nespresso®-kapseleita on monia erityyppisiä. Useat erilaiset kahvinvalmistajat myyvät sekä Nespressos®-omia kahvikapseleita että Nespresso®-yhteensopivia kapseleita. Siksi on todennäköistä, että löydät makuun sopivan kapselin.

Kapselien kahvia, kuten kahvin kanssa, tietenkin tulee eri puolilta maailmaa. Jokaisella maalla ja kasvavalla alueella on omat yksilölliset ominaisuutensa. Tämä heijastuu selvästi ainutlaatuisessa maussa. Kahvin tuoksu kehittyy, kun kahvipavut kypsyvät kahvikirsikassa.

Paahtolaitos tarkentaa sitten kutakin pavulajiketa mukauttamalla paahtomenetelmän tarkalleen vaadittuun papuprofiiliin.

Jos haluat kahvia, jolla on voimakas ja makea maku, sinun tulisi valita tummat paahdetut pavut. Jos pidät kahvista, jolla on hieman hedelmäinen maku, sinun kannattaa valita sekoitus kevyesti keskipitkälle paahdettuja Arabica-papuja.

 espresso Kapselit nespresso ®


Nespresso®-yhteensopivat kapselit - edut

Nespresso®-yhteensopivien kapseleiden ostamisella on monia etuja. Ensinnäkin, sinulla on mahdollisuus valita useista tarjoajista, koska se on ns. "Avoin järjestelmä". Nespresso®-lajikkeet ja hinnoittelupolitiikka eivät sido sinua. Yhteensopivat kapselit ovat usein jopa halvempia kuin alkuperäiset kapselit. Lisäksi voit kokeilla monia erilaisia makuja. Koska melkein kaikki paahtimet tarjoavat kahvia myös kapselina, voit esimerkiksi nauttia suosikkikahviastasi kotona ja saman kahvin kuin kapseli toimistossa.

Ympäristötietoisena ihmisenä haluat ehkä välttää ympäristölle haitallisten alumiinikapselien käytön. Koska siellä on nyt kompostoitavia yhteensopivia kapseleita.

On myös kapseleita, jotka on merkitty Reilun kaupan tai Rainforest Alliancen tuotemerkillä ja tukevat siten reilua kauppaa. Nespresso® -yhteensopivat kapselit ovat saman muotoisia kuin alkuperäiset ja soveltuvat siksi kaikkiin koneisiin. Jotkut yhteensopivat kapselit ovat muovia tai kompostoitavaa materiaalia.

 

Kadonnut takuu Nespresso®-kahvinkeittimille?

Sinun ei tarvitse huolehtia takuun menettämisestä käyttämällä laitteeseesi Nespresso®-yhteensopivia kapseleita. Myymme viikossa useita tuhansia yhteensopivia kapseleita. Olemme harvoin kuulleet, että kone rikkoi, koska joku käytti yhteensopivia kapseleita

Siksi on tärkeää, ettet vahingoita konetta riittämättömän kalkinpoiston tai puhdistuksen takia.

Siksi suosittelemme, että luet koneesi käyttöohjeet huolellisesti.

 

Kapselit nespresso hausbrandtNespresso®-koneen kalkinpoisto

Kapselikoneesi kunnossapidon kannalta on tärkeää, että se säädetään oikein säännöllisesti. Suosittelemme, että puhdistat koneesi säännöllisesti. Etäisyydet riippuvat myös asumisesta, koska veden kalkkimäärä vaihtelee alueittain. On parasta käyttää aiemmin suodatettua vettä. Tämä parantaa myös kahvin makua merkittävästi.

 

Jos haudutusaika on tavallista pidempi tai jos koneen paine laskee tai jos se alkaa tippua koneen poistoaukosta, se voi olla merkki siitä, että kone on poistettava kalkinpoistosta.

Kahvinkeittimen kalkinpoisto pidentää siten laitteen käyttöikää. Sitten tulisi varmistaa, että kahvi on oikeassa lämpötilassa ja että oikea määrä on kupissa.

Kahvinkeittimen kalkinpoiston avulla vesi voi virtata koneen läpi nopeammin. Tämä estää liialliset äänet ja toimintahäiriöt.

Paras tapa puhdistaa Nespresso®-kone kalkinpoistotabletilla. Suosittelemme joko alkuperäistä tablettia tai halvempaa versiota, jolla voit puhdistaa Nespresso®-koneesi.

Tabletti tulee liuottaa raikkaaseen veteen, jonka kaatat koneen vesisäiliöön. Asenna vesisäiliö ja käynnistä koneesi kalkinpoisto-ohjelma.

Yleisten kalkinpoistoaineiden tai etikan käyttöä ei suositella käyttöohjeissa. Lähes kaikki koneesi lämmityselementit ovat alumiinia. Nämä osat voivat syöpyä etikan läpi. Lisäksi etikka ei ole riittävän tehokas kalkkia vastaan.

 

Nespresso®-koneesi huolto

Kalkinpoiston lisäksi suositellaan, että vesisäiliö tyhjennetään säännöllisesti, kun sitä ei käytetä. Pese myös vesisäiliö säännöllisesti, jotta käytät aina puhdasta vettä.

Puhdistusneulaa voidaan myös käyttää. Kun ostat koneen, tällainen neula on mukana. Käyttämällä neulaa säännöllisesti, voit olla varma, että kone pidetään puhtaana.

 

Täältä löydät myös Nespresso®-näytesarjat

Valitse kahvikapselit yli 30 italialaisesta gourmet-paahtajastamme ja löydä oma suosikki kahvi.


Tai vaihda juomaasi haluamallasi tavalla. Esimerkiksi cappuccino aamulla, espresso syömisen jälkeen ja kofeiiniton kapseliversio illalla.

 

Orgaaniset kahvikapselit - sama hyvä maku - sama hinta

Organic coffee capsulesEspresso International tarjoaa myös orgaanisia kahvikapseleita. Meille ja asiakkaillemme on tärkeää vähentää ympäristön pilaantumista. Toivomme, että vielä enemmän kahvityyppejä kasvatetaan luonnonmukaisesti, ja lisäämme mielellämme paahtimiemme kahvikapselit BIO-sertifikaattimme kanssa tuotevalikoimaamme. Tällä hetkellä voimme tarjota 5 erityyppistä kahvia, jotka ovat luonnonmukaisesti kasvatettuja.

Kokeile esimerkiksi orgaanisten kapseleiden, bestselleriäHardy Zanzibar, , joka on valmistettu 70% Arabian papuista ja 30% Robusta papuista. Nämä orgaaniset kapselit vaikuttavat voimakkaasti happamuudeltaan, jonka pyöristää pieni makeus. Sen vaaleanruskea kerma ja tuoreen leikatun ruohon tuoksu, jossa on katkeramakuisen sitrushedelmän muistiinpanoja, lumotavat sinut. Tai kokeile Nespresso® Bio Organic -kapseliamme KIMBOlta, , joka tarjoaa pyöreän, täyteläisen ja kermaisen makuelämyksen, jossa on havaittavissa uusia tuoreiden kukkasien, mantelien ja mausteiden vivahteita.

 

Espresso- tai Lungo -kahvikapselit - mikä on suosikkisi?

Nespresso®-espresso kahvikapseli valikoimamme koostuu 34 erilaisesta paahtimesta, jokaisella on erilaisia tyyppejä valikoimassani. Arabica-papuja käytetään pääasiassa espressokapselissamme. Meillä on myös lajikkeita, kuten Espresso Roma ja Espresso Venezia, jotka sisältävät sekä Arabica- että Robusta-papuja. Tämä antaa kahville enemmän syvyyttä, voimakkuutta ja mukavan tiheän kerman. Kaikki espressolajitelmamme maistuvat myös latte macchiato-, cappuccino- tai Americano-tuotteista.Espresso on pieni kupillinen kahvia, joka on väkevää ja tiivistä makua. Lungo tarvitsee enemmän vettä ja vastaa "normaalia" kupillista kahvia. Se on yleensä makua pehmeämpää ja pehmeämpää. Voimme tarjota 3 erityyppistä lungokahvia; Julius Meinl, Kimbo ja Cellini. Kaikki 3 tarjoavat tasapainoisen ja täydellisen makuelämyksen.

Emme tee kompromisseja koskien Nespresso® -kahvikapseliemme laatua Espresso International haluaa tarjota laajan valikoiman kaikille asiakkaille. Gourmet- ja erikoispaahtimoista suuriin tuotemerkkeihin pieniin perheyrityksiin ja löytämättömiin aarteisiin löydät täältä kaiken, mikä saa espressofanin sydämen lyömään nopeammin. Tämä on yksi syy, miksi Espresso International tarjoaa meille yli 100 erityyppistä kahvikapselia. Olemme varmoja, että yksi kahvituotteistamme vastaa makuasi.

 

Kapselien säilyvyys

Kapselit nespresso hardyKahvikapselien vanhenemispäivämäärä on melko pitkä. Voit siis ostaa suuria määriä etukäteen ilman mitään ongelmia. Kapselit on valmistettu niin, että voit kahvin tuoreudesta ei tarvitse huolehtia. Siitä huolimatta suosittelemme, että säilytät tuotteet kohtuullisen viileässä, jos varastointiajat ovat pidempiä.

Kahvikapselit - katkeamaton trendi

Harvoin uudet tuotteet ovat aiheuttaneet sensaation kahvimaailmassa. Kahvikapselit ovat nykyään niin suosittuja, että tuotanto on kaksinkertaistunut viime vuosina. Kapselit ovat kiinnostavia kaikille. Yhdessä kotitaloudessa, perheessä tai toimistossa, erilaisilla makuvaihtoehdoilla varustetut kapselit kulutetaan nykyään melkein kaikkialle.

Jokainen kapselikoneen omistaja voi valmistaa juoman mielialansa mukaan oikeilla kahvikapseleilla. Nopea, hapan ja mutkaton. Tulos kupissa on aina tasaisesti hyvä. Suuren kysynnän vuoksi koneita tuottaa nyt monia erilaisia valmistajia. Tosiasia, jolla on positiivinen vaikutus hintaan.

Nespresso®-koneen ostaminen ei ole suuri investointi verrattuna täysin automaattiseen kahvinkeittimeen tai portafilteriin.

Tämä tarkoittaa, että yksittäisiä gourmetjuomia varten ei tarvita kalliimpia koneita, mikä mahdollistaa pääsyn useammalle ihmiselle. Avoimen yhden annosyksikön järjestelmän joustavuus antaa kahvinjuottajille suuren edun maailmanlaajuisesti. Tuskin on juomia, joita et voi valmistaa kapselilla. Onko tee, chai latte, latte macchiato, cappuccino, espresso, kaakao, lungo tai klassinen kahvi: jokaiselle löytyy jotain.

 

Osta Nespresso® -kapselit - sekoita suosikkikahvikapselisi itse

Espresso International -tapahtumassa (innostunut asiakas kirjoitti meille "Nespresso® Shop Feeling"), voit sekoittaa omat Nespresso®-kapselipaketit, joissa on 10 kapselia, ja valita tyypit, jotka parhaiten sopivat makuun. Jos et ole vielä testannut Espresso Internationalin kahvikapseleita, suosittelemme, että tilaat Nespresso®-koekokoelmasi. Täällä voit maistaa 8 herkullista kahvia rauhassa toisiaan vastaan. Löydä suosikki kahvi näin helposti. Sarja sisältää 2 Nespresso® -kapselia - anna itsesi yllättyä valintamme.

 

Buying Nespresso® kapselien ostaminen on helppoa :)